Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 5.9g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1.2g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g1.8g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g15kcal0.8g2.4g0g0.4g
Valittu annoskoko12g7kcal0.4g1.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g60kcal3.2g9.7g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374