Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1.7g1.9kcal0.4g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g13kcal1g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g52kcal4g4.8g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467