Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.5g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g14kcal1g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g7kcal0.5g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4g3.2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515