Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.7g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g2.7g10kcal0.2g1.7g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g41kcal2.4g3.8g1.8g0g
Valittu annoskoko13g20kcal1.2g1.9g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g1g0.5g0g
Arvot/100g100g163kcal9.6g15.2g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768