Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai3.9g14kcal0.2g1.2g1g0.1g
Pinaattipakaste 150g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.9g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.9g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g54kcal2g2.8g4g0.2g
Valittu annoskoko12g27kcal1g1.4g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g219kcal8.1g11.3g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218