Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Grahamjauho 2g6.4kcal0.2g1.2g0g0.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g4.7g16kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g58kcal1.8g11.2g0.2g1.2g
Valittu annoskoko13g29kcal0.9g5.6g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.5g2.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g232kcal7.2g44.8g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646