Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit4.7g10kcal0.7g0.1g0.7g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g2.3g8.2kcal0.3g1.7g0g0.1g
Juustodippi, Pirkka 300g2.3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g44kcal2.4g4g2g0.2g
Valittu annoskoko12g22kcal1.2g2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.6g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g180kcal9.8g16.3g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217