Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Grahamjauho 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mustikka metsä- 3.9g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g0.8g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rahka Milbona1.9g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g47kcal1.2g6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko12g23kcal0.6g3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.3g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g189kcal4.8g24.2g7.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163