Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.6g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Paprika, punainen0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g4.6g18kcal0.3g1.4g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g65kcal2.6g2.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko13g33kcal1.3g1.4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.7g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g261kcal10.4g11.2g18.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295