Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g20kcal0.2g0.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko13g10kcal0.1g0.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal0.8g3.2g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180