Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.1g0.8kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g19kcal1.6g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g10kcal0.8g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal6.4g1.6g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737