Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kuohukerma2.4g8kcal0g0.1g0.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 3.5g6.7kcal1g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g44kcal3g0.4g3.2g0g
Valittu annoskoko13g22kcal1.5g0.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g175kcal11.9g1.6g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005