Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g5.4g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %0.9g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.7g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g34kcal2.2g0.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal1.1g0.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.6g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g136kcal8.9g2.4g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202