Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 2.1g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g1.4g0.3kcal0.1g0.1g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)1g3.4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ranskankerma Valio1g2.9kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g24kcal1.8g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal0.9g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g96kcal7.1g5.5g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597