Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g3.8g6.4kcal0.4g0.1g0.5g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g6.3g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.5g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal1.4g1g1.8g0g
Valittu annoskoko13g13kcal0.7g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g101kcal5.6g4g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206