Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g29kcal2.2g3g1g0g
Valittu annoskoko13g14kcal1.1g1.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.6g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g115kcal8.8g12g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747