Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.5g3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Kauralese 1.3g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.3g7.8kcal0.3g0.1g0.7g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.1g7.2kcal0.9g0.1g0.4g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g58kcal4.2g2g3.6g1g
Valittu annoskoko13g29kcal2.1g1g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal1.1g0.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g234kcal16.8g8g14.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658