Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka4.2g7kcal0.8g0g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska 5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g25kcal2.2g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal1.1g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g98kcal8.8g3.2g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570