Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali3.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g4kcal0g0.8g0g0.4g
Valittu annoskoko13g2kcal0g0.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g17kcal0g3.2g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612