Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1.5g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1.9g3.1kcal0.5g0g0.1g0g
Lihapullat saarioinen0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Hapankaali 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 0.6g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g27kcal1.8g0.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko13g13kcal0.9g0.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g107kcal7.2g3.2g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351