Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g30kcal0g7.2g0g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal0g3.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0g1.8g0g0.1g
Arvot/100g100g119kcal0g29g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731