Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g5g12kcal0.5g0.4g0.9g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.4g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g44kcal1.4g1.4g3.4g0g
Valittu annoskoko13g22kcal0.7g0.7g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.4g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g174kcal5.6g5.6g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523