Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g4.2g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Soijajauho rasvainen 0.7g3.4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.8kcal0.1g0g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Oltermanni, perinteinen2.1g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g56kcal4g1.2g3.8g0.8g
Valittu annoskoko12g28kcal2g0.6g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal1g0.3g1g0.2g
Arvot/100g100g227kcal16.1g4.8g15.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603