Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g2.1g9kcal0.2g1.4g0.3g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1g6.6kcal0g0g0.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g4.2g10kcal0g0.5g0.8g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g2.1g2.3kcal0g0.3g0.1g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)3.1g16kcal0.1g1.8g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g88kcal0.6g8g6g0.6g
Valittu annoskoko13g44kcal0.3g4g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g22kcal0.2g2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g351kcal2.4g32g24g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496