Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)1.2g4.5kcal0.3g0g0.3g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g39kcal2.8g0g3g0g
Valittu annoskoko13g20kcal1.4g0g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Arvot/100g100g157kcal11.2g0g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134