Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona5.2g3.5kcal0.6g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g41kcal3.8g1.6g2g0.8g
Valittu annoskoko13g21kcal1.9g0.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal1g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g166kcal15.2g6.4g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101