Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g9g8.9kcal0.8g1.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g36kcal1.6g2.8g2g1.6g
Valittu annoskoko13g18kcal0.8g1.4g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.4g0.7g0.5g0.4g
Arvot/100g100g145kcal6.4g11.2g8g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678