Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,32.4g1.6kcal0.3g0.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.2g8.8kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl2g6.7kcal0g0.1g0.7g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g56kcal2.2g2.2g4.2g0g
Valittu annoskoko13g28kcal1.1g1.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.6g0.6g1.1g0g
Arvot/100g100g224kcal8.8g8.8g16.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245