Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.5g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.4g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2.9g4.4kcal0g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g34kcal3g0.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko13g17kcal1.5g0.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g137kcal12g1.6g8.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667