Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 2.6g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g1.2g2kcal0.3g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g1.8g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g55kcal3.6g3g3.2g0.6g
Valittu annoskoko13g28kcal1.8g1.5g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.9g0.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g221kcal14.4g12g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568