Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g4.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Katkarapu 4.2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g27kcal1.4g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko13g13kcal0.7g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g107kcal5.6g2.4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528