Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g18kcal0.6g0.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko12g9kcal0.3g0.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g73kcal2.4g1.6g5.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401