Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g2.5g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g46kcal4g1.4g2.6g0g
Valittu annoskoko13g23kcal2g0.7g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal1g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g184kcal16g5.6g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233