Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Voileipäkinkku,snellman0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Puolukka 1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g36kcal3g1.4g2g0g
Valittu annoskoko13g18kcal1.5g0.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g141kcal11.8g5.5g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514