Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)3.6g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)3.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g2.7g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g39kcal2.2g4.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko13g19kcal1.1g2.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g154kcal8.7g16.7g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786