Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1g2kcal0g0.4g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g3.1g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Puolukka 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g40kcal2.8g1.8g2.2g0g
Valittu annoskoko13g20kcal1.4g0.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g158kcal11.2g7.2g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667