Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g4.7g6.1kcal1g0g0.3g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)4.7g3.3kcal0.6g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g28kcal3.2g1g1g0g
Valittu annoskoko13g14kcal1.6g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.8g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958