Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 3.5g6.7kcal1g0g0.3g0g
Kurkku, tuore1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g23kcal2.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko13g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g90kcal10.4g0.8g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751