Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli2.4g7.1kcal0.1g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g24kcal0.2g0.6g2g0.2g
Valittu annoskoko13g12kcal0.1g0.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.1g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g96kcal0.8g2.4g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716