Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g1.5g5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g21kcal0.8g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g11kcal0.4g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.2g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3.1g11.8g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959