Aura-kana-metukka pannari

Tämä ohje on muunnelma VHH juustopannarista ja sopii erinomaisesti karppaajalle.

Halutessaan vehnäjauhot voi jättää kokonaan pois.

Lopputulos muistuttaa suolaista piirakkaa - itse paistoin pannarin isossa lasagnevuoassa pellin sijaan.

Taikina on aika paksua.

Aurajuustoa on sen verran, ettei se peitä muita makuja alleen.

Mausteita(esim.

mustapippuri ja pizzamauste) voi ripotella pannarin päälle ennen uuniin menoa!
Yksi annos on aika pieni joten isoon nälkään menee helposti kaksikin palasta.

Maistuu hyvin salaatin kera!

-Ruskista suikaloidut fileepihvit öljyssä ja lisää hetken päästä myös herkkusienet pannuun

-Sekoita keskenään munat, kerma, vehnäjauho, raejuusto, juustoraaste ja auramuru.

Sekoita kana, herkkusienet sekä hienonnettu metukka munajuustoseokseen.

-Lisää lopuksi he-ma-po-seos sekä sulatettu voi.
Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle mausteet.

Suolaa et välttämättä tarvitse.

-Paista leivinpaperoidussa vuoassa tai pellillä n.0.5h ja 200-astetta.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kiirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Hunajamarinoitu broilerin filepihvi (Pirkka)1.8g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Herkkusieni säilyke 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Luomukerma (Valio), annos 100g0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Arkirae (Valio), annos 100g1.4g1kcal0.2g0g0g0g
Edam 17%0.9g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Ohut meetvursti (kulinaari) (Atria), annos 20g0.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Voi 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g50kcal3.4g0.2g3.8g0g
Valittu annoskoko13g25kcal1.7g0.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.9g0.1g1g0g
Arvot/100g100g198kcal13.6g0.8g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242287