Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g3.6g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1.4g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, Kevyt1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.9g3.1kcal0g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g52kcal2.4g2.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko13g26kcal1.2g1.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.6g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g209kcal9.6g9.6g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415