Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)8.8g10kcal2g0g0.2g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus1.8g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g2g5.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g36kcal5g0g1.8g0g
Valittu annoskoko13g18kcal2.5g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal1.3g0g0.5g0g
Arvot/100g100g141kcal19.8g0g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281129