Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g2.2g13kcal0.2g0.4g1.2g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton2.2g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g93kcal1.4g1.4g9g0.6g
Valittu annoskoko13g46kcal0.7g0.7g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g23kcal0.4g0.4g2.3g0.2g
Arvot/100g100g368kcal5.6g5.6g35.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336943