Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g4kcal0g1g0g0.2g
Valittu annoskoko13g2kcal0g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g1kcal0g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g17kcal0g4g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337