Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell3.4g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2.7g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g3.1g5.4kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g1.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g48kcal3.4g5.4g1.4g1.6g
Valittu annoskoko13g24kcal1.7g2.7g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.9g1.4g0.4g0.4g
Arvot/100g100g191kcal13.6g21.6g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023