Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g12kcal0.4g1g0.4g0.4g
Valittu annoskoko13g6kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g50kcal1.6g4g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664