Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3.8g4.8kcal0.8g0g0.2g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g4.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g2.1g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g19kcal1.8g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0.9g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g75kcal7.1g5.6g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308