Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g3.1g5.6kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Rypsiöljy rainbow0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g59kcal2.4g8.2g2g3g
Valittu annoskoko13g30kcal1.2g4.1g1g1.5g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.6g2.1g0.5g0.8g
Arvot/100g100g232kcal9.4g32.3g7.9g11.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330