Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g7g25kcal0.9g4.6g0.2g0.4g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto1.6g6.7kcal0.2g0g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Saksanpähkinä 1.6g11kcal0.2g0.1g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g93kcal2.6g9.6g4.6g1.2g
Valittu annoskoko13g47kcal1.3g4.8g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna6g23kcal0.7g2.4g1.2g0.3g
Arvot/100g100g366kcal10.2g37.8g18.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278